AllmäntTeater

Nu har det rullat igång!

Nu har vi tagit emot nya i samtliga grupper och det ser riktigt spännande ut! Bra blandning på folk, härlig energi i barn- och ungdomsgrupperna och en viss förvirring bland alla idéer i vuxenverksamheten! Några produktioner känns dock tydliga redan nu: ”Pensionat Sensommar”, av Hans Sjöberg, som seniorgruppen Leva Loppan har tagit sig an, är en sån. En annan är ”Yeah, Åkej! – feministisk ångesthumorpoesi med kropp”, med all text signerad Sonja Åkesson, som vi hoppas ska bli uttagen till internationella amatörteaterunionens världsfestival i Monaco 2017. Inga föreställningar planerade på hemmaplan än, men det kan ju bli!
Men först det som antagligen händer först:
Vi återupplivar Café ÖTV, vår enkla spelform där innehållet kan variera från enbart fika till hela enaktare, även då med fika förstås. Första gången tänkte vi söndag 2 oktober, men det blir en särskild post om det när vi vet säkert!
Nästa pjäsproduktion som vi har planerad i skrivande stund är Lars Naumburgs ”FUCK YOU TOO”, en titel som absolut ska skrivas med versaler.  Premiär någon gång i början av 2017, hade vi tänkt oss! Mera om den senare, liksom om en del annat på gång…