Medlemsinfo

Medlemsinfo 2019

Nästa gång vi kan ta emot nya intresserade i grupperna inom den regelbundna verksamheten är i september! Håll utkik här! Välkomna nya som gamla!

Du som redan är medlem: Se alltid till att vi har aktuella uppgifter på namn, personnummer (alla siffror!) adress, telefon och e-postadress via mail till teaterverkstan@telia.com! Då finns du med i vårt medlemsregister hos Amatörteaterns Riksförbund, ATR, och får information och faktura på deltagaravgiften ifrån dem.


Nuvarande barn- och ungdomsverksamhet:

Teatertimmen med Johan för de som är födda 2008 – 2010
Måndagar kl. 17 – 18, ledare Johan Söderberg.
Första träffen den 14 januari, uppehåll för skollov, sista gången innan sommaren den 27 maj. Här handlar det om leklusten och samarbetet främst.

Teaterskådespeleri
  för de som är födda 2007 – 2005
Måndagar kl. 17 – 18:30, ledare Torben Sundqvist.
Första träffen den 14 januari, uppehåll för skollov, sista gången innan sommaren den 27 maj. I den här gruppen ligger fokus på skådespelandet.

Teaterproduktion
  för de som är födda 2001 – 2004
Onsdagar kl. 18.30 – 20.30, ledare Torben Sundqvist/Katja Lindgren Anttila.
Första träffen den 16 januari, uppehåll för skollov, sista gången innan sommaren den 29 maj. Här kan det handla om såväl skådespeleri som scenografi och regi.


Nuvarande vuxenverksamhet:
Första träffen måndag 14 januari kl. 18.30 – 21.30. Måndagar är gemensam samlingskväll i verksamheten, men olika produktioner och grupper brukar också avtala om andra dagar och tider. Nu arbetar en grupp med Jenny Wistbackas ”40” och det förbereds också för ett Café ÖTV under våren.  Inom vuxenverksamheten finns också Leva Loppan – en dagtidsverksam grupp med idel pensionärer som deltagare under ledning av Torben Sundqvist. Intresserade kan skicka e-post till teaterverkstan@telia.com