Medlemsinfo

Länk: Om det eländiga Coronaviruset

OBS! Vi har tagit tidigt juluppehåll med anledning av corona!

Du som är aktiv: Se alltid till att vi har aktuella uppgifter på namn, personnummer (alla siffror) adress, telefon och e-postadress via mail till teaterverkstan@telia.com! Då finns du med i vårt medlemsregister hos Amatörteaterns Riksförbund, ATR, och får information och faktura på deltagaravgiften ifrån dem. Se upp så att inte fakturan hamnar i din skräpkorg som spam! Vi rapporterar medlemmar hos Ung Teaterscen och till ABF. Samtliga följer bestämmelserna i GDPR. Vi kommer också eventuellt att använda bilder från verksamheten i vår marknadsföring, både online och på annat sätt, så om du inte vill förekomma i de sammanhangen är det bara att säga till!


Nästa gång vi kan ta emot nya bestäms av hur det går med Coronapandemin och hur många av årets aktiva som fortsätter 2021. Vi kan inte hantera intresseanmälningar, men information om eventuella lediga platser i grupperna lägger vi upp både på facebook och här på hemsidan samt i vårt nyhetsbrev, som det bara är att prenumerera på för den som vill: http://teaterverkstan.nu/nyhetsbrev/.


Corona gav några ändringar så för höstens barn- och ungdoms-grupper:

Teatertimmen för de som är födda 2009 – 2011
Måndagar kl. 17 – 18, ledare Tova Rosén.
Första träffen den 7 september, uppehåll för skollov, sista gången innan jul den 16 november. Här handlar det om leklusten och samarbetet främst.

Teaterskådespeleri
 för de som är födda 2006 – 2008
Onsdagar kl. 17 – 18:30, ledare Torben Sundqvist.
Första träffen den 2 september, uppehåll för skollov, sista gången innan jul den 18 november. Här ligger fokus på skådespelandet och vi siktar på att slutföra pågående pjäsproduktion i första hand.

Teaterproduktion
 för de som är födda 2002 – 2005
Onsdagar kl. 18.30 – 20.30, ledare Torben Sundqvist.
Första träffen den 2 september, uppehåll för skollov, sista gången innan jul den 18 november. Här kan det handla om såväl skådespeleri som scenografi, regi och teknik.

Höstens avgift i barn- och ungdomsverksamheten är 600 kr och betalas via faktura som Amatörteaterns Riksförbund skickar ut. Inbetald avgift kan inte återbetalas, oavsett skäl.


För höstens vuxenverksamhet gäller detta om corona tillåter och vi inte aviserar några ändringar :

Första träffen måndag den 31 augusti kl.18:30, därefter måndagar kl. 18.30 – 21.30 som den gemensamma samlingskvällen i verksamheten. Vi siktar på att slutföra pågående pjäsproduktion – ”Ljusets hastighet” av Rasmus Lindberg under hösten. Andra dagar och tider kan också bli aktuella, till exempel för Caféproduktioner och annat vi tänker oss under säsongen.
Parallellt arbetar en mindre grupp med Börje Lindströms ”Smittan”.
Leva Loppan – en dagtidsverksam grupp med idel pensionärer som deltagare under ledning av Torben Sundqvist ligger nu nere p.g.a. covid-19.

Höstens avgift i vuxenverksamheten är 400 kr och betalas via faktura som Amatörteaterns Riksförbund skickar ut. Inbetald avgift kan inte återbetalas, oavsett skäl.