Medlemsinfo

Medlemsinfo 2019

Nästa gång vi kan ta emot nya intresserade i den regelbundna verksamheten är under 2020.

Du som redan är medlem: Se alltid till att vi har aktuella uppgifter på namn, personnummer (alla siffror!) adress, telefon och e-postadress via mail till teaterverkstan@telia.com! Då finns du med i vårt medlemsregister hos Amatörteaterns Riksförbund, ATR, och får information och faktura på deltagaravgiften ifrån dem. Se upp så att inte fakturan hamnar i din skräpkorg som spam! Vi rapporterar också medlemmar hos Ung Teaterscen och till ABF. Samtliga följer bestämmelserna i GDPR.


Barn- och ungdomsverksamheten hösten 2019:

Höstens deltagaravgift är 600 kr och betalas via faktura som Amatörteaterns Riksförbund skickar ut. Inbetald avgift kan inte återbetalas, oavsett skäl.

Teatertimmen för de som är födda 2009 – 2011
Måndagar kl. 17 – 18, ledare Johan Söderberg.
Första träffen den 9 september, uppehåll för skollov, sista gången innan jul den 16 december. Här handlar det om leklusten och samarbetet främst.

Teaterskådespeleri
 för de som är födda 2008 – 2006
Onsdagar kl. 17 – 18:30, ledare Torben Sundqvist.
Första träffen den 9 september, uppehåll för skollov, sista gången innan jul den 18 december. Här ligger fokus på skådespelandet.

Teaterproduktion
för de som är födda 2002 – 2005
Onsdagar kl. 18.30 – 20.30, ledare Torben Sundqvist.
Första träffen den 11 september, uppehåll för skollov, sista gången innan jul den 18 december.
Här kan det handla om såväl skådespeleri som scenografi och regi.


Vuxenverksamheten:
Första träffen måndag 14 januari kl. 18.30 – 21.30. Måndagar är gemensam samlingskväll i verksamheten, men olika produktioner och grupper brukar också avtala om andra dagar och tider. Inom vuxenverksamheten finns också Leva Loppan – en dagtidsverksam grupp med idel pensionärer som deltagare under ledning av Torben Sundqvist. Intresserade kan skicka e-post till teaterverkstan@telia.com Vårens avgift i vuxenverksamheten är 400 kr och betalas via faktura som Amatörteaterns Riksförbund skickar ut. Inbetald avgift kan inte återbetalas, oavsett skäl.