Medlemsinfo

Länk: Om det eländiga Coronaviruset

Jubiléumsåret 2020 – hösten

Du som vill börja: Nästa gång vi kan ta emot nya bestäms av hur det går med Coronapandemin och hur många av vårens aktiva som fortsätter i höst. Vi tänker oss starta grupperna under första och andra veckan i september. Information om eventuella lediga platser i grupperna lägger vi upp både på facebook och här på hemsidan samt i vårt nyhetsbrev, som det bara är att prenumerera på för den som vill: http://teaterverkstan.nu/nyhetsbrev/.
När du blir aktiv så gäller också det som står i stycket nedan.

Du som redan är aktiv och vill fortsätta: Se alltid till att vi har aktuella uppgifter på namn, personnummer (alla siffror) adress, telefon och e-postadress via mail till teaterverkstan@telia.com! Då finns du med i vårt medlemsregister hos Amatörteaterns Riksförbund, ATR, och får information och faktura på deltagaravgiften ifrån dem. Se upp så att inte fakturan hamnar i din skräpkorg som spam! Vi rapporterar medlemmar hos Ung Teaterscen och till ABF. Samtliga följer bestämmelserna i GDPR. Vi kommer också eventuellt att använda bilder från verksamheten i vår marknadsföring, så om du inte vill förekomma i de sammanhangen är det bara att säga till!


Så här ser planen ut för de barn- och ungdomsgrupper som fortsätter från våren. Om corona tillåter och vi inte aviserar några ändringar så gäller detta:

Teatertimmen för de som är födda 2009 – 2011
Måndagar kl. 17 – 18, ledare bestäms senare.
Första träffen den 7 september, uppehåll för skollov, sista gången innan jul den 14 december. Här handlar det om leklusten och samarbetet främst.

Teaterskådespeleri
 för de som är födda 2006 – 2008
Onsdagar kl. 17 – 18:30, ledare Torben Sundqvist.
Första träffen den 2 september, uppehåll för skollov, sista gången innan jul den 16 december. Här ligger fokus på skådespelandet och vi siktar på att slutföra pågående pjäsproduktion i första hand.

Teaterproduktion
 för de som är födda 2002 – 2005
Onsdagar kl. 18.30 – 20.30, ledare Torben Sundqvist.
Första träffen den 2 september, uppehåll för skollov, sista gången innan jul den 16 december. Här kan det handla om såväl skådespeleri som scenografi, regi och teknik.

Höstens avgift i barn- och ungdomsverksamheten är 600 kr och betalas via faktura som Amatörteaterns Riksförbund skickar ut. Inbetald avgift kan inte återbetalas, oavsett skäl.


Så här ser planen ut för den vuxenverksamhet som fortsätter från våren. Om corona tillåter och vi inte aviserar några ändringar så gäller detta:

Första träffen måndag den 31 augusti kl.18:30, därefter måndagar kl. 18.30 – 21.30 som den gemensamma samlingskvällen i verksamheten. Vi siktar på att slutföra pågående pjäsproduktion.
Andra dagar och tider kan också bli aktuella, till exempel för de Caféproduktioner vi tänker oss under året.

Information om eventuella lediga platser i vuxenverksamheten lägger vi upp både på facebook och här på hemsidan samt i vårt nyhetsbrev, som det bara är att prenumerera på för den som vill: http://teaterverkstan.nu/nyhetsbrev/.

Inom vuxenverksamheten finns också Leva Loppan – en dagtidsverksam grupp med idel pensionärer som deltagare under ledning av Torben Sundqvist. Intresserade av den gruppen kan skicka e-post till teaterverkstan@telia.com.

Höstens avgift i vuxenverksamheten är 400 kr och betalas via faktura som Amatörteaterns Riksförbund skickar ut. Inbetald avgift kan inte återbetalas, oavsett skäl.