Medlemsinfo

Länk: Om det eländiga Coronaviruset

Jubiléumsåret 2020

Du som redan är medlem och vill fortsätta under 2020: Se alltid till att vi har aktuella uppgifter på namn, personnummer (alla siffror!) adress, telefon och e-postadress via mail till teaterverkstan@telia.com! Då finns du med i vårt medlemsregister hos Amatörteaterns Riksförbund, ATR, och får information och faktura på deltagaravgiften ifrån dem. Se upp så att inte fakturan hamnar i din skräpkorg som spam! Vi rapporterar också medlemmar hos Ung Teaterscen och till ABF. Samtliga följer bestämmelserna i GDPR.


Barn- och ungdomsverksamheten våren 2020:

För närvarande har vi helt fullt i grupperna.
Så snart vi får möjlighet att öppna för nya deltagare eller hålla prova-på-aktiviteter så skickar vi i första hand ut information i vårt nyhetsbrev. Prenumerera gärna!
Vårens deltagaravgift är 600 kr och betalas via faktura som Amatörteaterns Riksförbund skickar ut.  Inbetald avgift kan inte återbetalas, oavsett skäl.

Teatertimmen för de som är födda 2009 – 2011
Måndagar kl. 17 – 18, ledare Johan Söderberg.
Första träffen den 13 januari, uppehåll för skollov, sista gången innan sommaren den 1 juni. Här handlar det om leklusten och samarbetet främst.

Teaterskådespeleri
 för de som är födda 2006 – 2008
Onsdagar kl. 17 – 18:30, ledare Torben Sundqvist.
Första träffen den 15 januari, uppehåll för skollov och den 20 maj, sista gången innan sommaren den 3 juni. Här ligger fokus på skådespelandet.

Teaterproduktion
 för de som är födda 2002 – 2005
Onsdagar kl. 18.30 – 20.30, ledare Torben Sundqvist.
Första träffen den 15 januari, uppehåll för skollov och den 20 maj, sista gången innan sommaren den 3 juni. Här kan det handla om såväl skådespeleri som scenografi och regi.


Vuxenverksamheten:
Första träffen är en rivstart av vårens teaterproduktion söndag den 12 januari kl. 11 – 16, därefter måndagar kl. 18.30 – 21.30 som den gemensamma samlingskvällen i verksamheten. Andra dagar och tider kan också bli aktuella, till exempel för de Caféproduktioner vi tänker oss under året. Inom vuxenverksamheten finns också Leva Loppan – en dagtidsverksam grupp med idel pensionärer som deltagare under ledning av Torben Sundqvist. Intresserade av den gruppen kan skicka e-post till teaterverkstan@telia.com. Vårens avgift i vuxenverksamheten är 400 kr och betalas via faktura som Amatörteaterns Riksförbund skickar ut. Inbetald avgift kan inte återbetalas, oavsett skäl.