Medlemsinfo

Uppdaterad 20210201 Länk: Om det eländiga Coronaviruset

Vi drar igång allt som går nu, men kan tyvärr inte säga när vi kan öppna för nya deltagare!

Vi drar igång all verksamhet vi kan nu i februari, i den omfattning det är möjligt, men vi kan tyvärr inte säga när det är möjligt att ta emot nya deltagare.
Det blir tydligare när vi sett hur många av våra tidigare som kommer tillbaka i verksamhet i början av våren.
För våra deltagare som är födda 2005 och senare har kultur- och fritidsförvaltningen i Östersunds kommun ger oss klartecken att öppna lokalerna för verksamhet. Vi följer också Folkhälsomyndighetens nu gällande allmänna rekommendationer som säger att: ”Kultur- och fritidsaktiviteter för barn och unga upp till och med högstadieålder kan fortsatt genomföras förutsatt att det sker i enlighet med föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19.”
Den här första veckan i februari 2021 startar vi alltså verksamhet för de aktuella åldersgrupperna, med mycket handtvätt och så bra avstånd som möjligt. Vår vuxenverksamhet ses digitalt och på plats håller vi en ljuskurs med bara 5 deltagare. Våra äldsta ungdomar bjuds in till vuxenverksamheten, där vi provar att spela in saker via nätet eller i mycket små grupper. Det lägger vi sen ut på facebook och vår hemsida. Vi anpassar oss fortlöpande efter situationen så gott vi kan och ser fram emot när vi kan välkomna nya!

Du som är och vill förbli aktiv: Se alltid till att vi har aktuella uppgifter på namn, personnummer (alla siffror) adress, telefon och e-postadress via mail till teaterverkstan@telia.com! Då finns du med i vårt medlemsregister hos Amatörteaterns Riksförbund, ATR, och får information och faktura på deltagaravgiften ifrån dem. Se upp så att inte fakturan hamnar i din skräpkorg som spam! Vi rapporterar medlemmar hos Ung Teaterscen och till ABF. Samtliga följer bestämmelserna i GDPR. Vi kommer också eventuellt att använda bilder från verksamheten i vår marknadsföring, både online och på annat sätt, så om du inte vill förekomma i de sammanhangen är det bara att säga till!


Vi kan inte hantera intresseanmälningar, men information om eventuella lediga platser i grupperna lägger vi upp både på facebook och här på hemsidan samt i vårt nyhetsbrev, som det bara är att prenumerera på för den som vill: http://teaterverkstan.nu/nyhetsbrev/.


Våren avgift i den barn- och ungdomsverksamhet vi kan genomföra på plats är 600 kr och betalas via faktura som Amatörteaterns Riksförbund skickar ut. Inbetald avgift kan inte återbetalas, oavsett skäl.


För vårens vuxenverksamhet gäller detta om vi inte aviserar några ändringar :

Vi planerar och producerar teaterinspirerade inslag digitalt, enstaka kurser med mycket begränsat antal deltagare håller vi på plats. I övrigt håller vi tummarna för en gynnsam utveckling.
Den som inte har möjlighet att delta på något meningsfullt sätt men ändå vill kvarstå som medlem kan betala 100 kr, som då täcker vår kostnad för medlemsregistret med mailfunktioner, annars är vårens avgift i vuxen-verksamheten 400 kr för den som har möjlighet och vill stödja föreningen. Avgiften betalas via faktura som Amatörteaterns Riksförbund skickar ut.  Inbetald avgift kan inte återbetalas, oavsett skäl.