Medlemsinfo

Uppdaterad 20210630

Inför hösten kommer alla nu aktiva att få en inbjudan via den mailadress ni registrerat. Detsamma gäller för eventuella aktiviteter under sommaren.

Vi kan tyvärr inte säga när vi kan öppna för nya deltagare! För att få en bild av behovet så ställer vi intresserade på kö och hoppas att vi ska kunna ta emot folk efterhand så långt vår tid och våra resurser räcker. Du som vill köa: Skicka ett mail med fullständiga uppgifter men helt utan extra text enligt följande:
Namn på den intresserade (skriv alltså enbart namnet)
Fullständigt personnummer (12 siffor,)
Fullständig postadress (gata/väg/pl/nummer, postnummer, ort)
Telefonnummer för kontakt (om det gäller barn telefon till vårdnadshavare)
Mailadress för kontakt och information (ja, skriv ut den i mailet också!)

Nu i vår har vi haft samtliga grupper inom barn- och ungdomsverksamheten igång. Vi har tagit all hänsyn till corona enligt aktuella lagar, rekommendationer och folkhälsomyndighetens nu gällande ”föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19, men vi kan tyvärr inte säga när det är möjligt att ta emot nya deltagare.
Mycket handtvätt och så bra avstånd som möjligt gäller för alla, men vår vuxenverksamhet ses ofta digitalt och med möten utomhus då vädret tillåter. Ibland spelar vi med mycket få deltagare in korta teaterklipp som läggs ut på vår hemsida och på facebook. På plats har vi hållit en grundkurs i ljusteknik. Vi anpassar oss fortlöpande efter situationen så gott vi kan och vi ser mycket fram emot när vi kan välkomna nya!

Information om läget lägger vi upp både på facebook och här på hemsidan samt i vårt nyhetsbrev, som det bara är att prenumerera på för den som vill: http://teaterverkstan.nu/nyhetsbrev/.


Du som är och vill förbli aktiv: Se alltid till att vi har aktuella uppgifter på namn, personnummer (alla siffror) adress, telefon och e-postadress via mail till teaterverkstan@telia.com! Då finns du med i vårt medlemsregister hos Amatörteaterns Riksförbund, ATR, och får information och faktura på deltagaravgiften ifrån dem. Se upp så att inte fakturan hamnar i din skräpkorg som spam! Vi rapporterar medlemmar hos Ung Teaterscen och till ABF. Samtliga följer bestämmelserna i GDPR. Vi kommer också eventuellt att använda bilder från verksamheten i vår marknadsföring, både online och på annat sätt, så om du inte vill förekomma i de sammanhangen är det bara att säga till!


Höstens avgift i barn- och ungdomsgrupperna ligger kvar på 600 kr och betalas via faktura som vi skickar ut via Amatörteaterns Riksförbund. Inbetald avgift kan inte återbetalas, oavsett skäl.


Höstens avgift i den producerande vuxenverksamheten ligger kvar på 400 kr. Avgiften betalas via faktura som vi skickar ut via Amatörteaterns Riksförbund.  Inbetald avgift kan inte återbetalas, oavsett skäl.