AllmäntTeater

Känner du inte igen dig? Inte så konstigt…

Det här är vår nya hemsida och nu är det dags att sjösätta den, om än i halvfärdigt skick! Den får duga tills vidare, för snart är det dags för årets stora begivenhet:

ATRs teaterfestival 28 - 31 maj!

Massor av idéella grupper från Kalix i norr till Vinslöv i söder ville spela på festivalen och uttagningen har just blivit klar! Tre scener kommer att fyllas med väldigt olika typer av uppsättningar,  med många olika uttryck . På Storsjöteatern är det salongen och en extra turnéscen i Fredssalen, som Estrad Norr hjälper oss med, och så hemma hos oss på Östersunds Teaterverkstad, förstås!

Det kommer att finnas biljetter till enstaka före­ställ­ningar och festival­band för samtliga föreställningar, teatersamtal och workshops att köpa till låga priser för allmänheten! Var lite extra äventyrlig och gå på amatörteaterfestival!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *