Fjällhumlorna gästspelar!

Den 3 juni kl. 19.00 får vi besök av Teater Fjällhumlorna från Åre kommun och deras föreställning ”Cafét som spårade ur”

Fjällhumlorna - Cafét som spårade ur

En liten video om gruppen och föreställningen finns här!

De finns också på facebook och där presenterar de sig själva så här:

  • Började den den 18 november 2004
  • Verksamheten startade våren 2004 i en liten skala med pjäsen ”rödluvan och vargen” med fem skådespelare från kommunala LSS-verksamheten (dagverksamheten). Under hösten 2004 fick vi uppdrag av Undersåkers församling att spela teater under en Gudstjänst. Temat var ”Att leva tillsammans” som också blev pjäsens namn. Under repetitionerna föddes tanken att personal från LSS verksamheten skulle delta som skådespelare tillsammans med de övriga skådespelarna från LSS. Det blev genast positivt gensvar från bägge håll.
    Under 2006 och 2007 spelade vi ”Prinsessans glasögon” för skolor och äldreboende i kommunen. Hösten 2009 spelade vi en förlängd version av ”Prinsessans glasögon” som bytte namn till ”En helt ovanlig dag i skogen”. Det var då Margaretagården, med fem skådespelare som kom med i vår teatergrupp.
    Under repetitionen av våran nya pjäs ”Pensionat Humlan” anslöt några glada pensionärer till vår ensemble, som nu består av 20–tal deltagare.
  • E-post: ruben.nesterud@are.se