Gästspel: KILLARNA

Tisdagen den 7 februari kl. 19.00 gästspelar Ögonblicksteatern från Umeå med den kritiker- och publikrosade föreställningen Killarna, som de presenterar så här:

KILLARNA är en föreställning som hyllar vänskapen och utmanar våra idéer om gränserna för våra drömmar. Om att tycka om nån så mycket att en vill bita den i armen. Om att vilja krypa upp i någons knä för att få tröst och om rädslan för att bli galen om allt det där som känns inuti släpps ut.

Ögonblicksteatern. Killar.

Det är hudnära, vardagligt och känslostarkt, ackompanjerat av Min Stora Sorgs dansanta discobeats som intar ett helt rum. KILLARNA visar en manlighet vi önskar oss, helt enkelt en mänsklighet. Om drömmar som kunde ha varit om normen inte varit så snäv och svår att balansera. Om samtal, beroende, värme, utelämnande och sånt alla relationer borde få innehålla. En föreställning som i sig självt är en förändring. Ögonblicksteatern vill skapa andra vägar och utvägar. Med föreställningen KILLARNA visar vi en bild av verkligheten som den skulle kunna vara.

Ögonblicksteatern. Killar.

Manuset till Killarna är skrivet av Johanna Salander, konstnärlig ledare på teatern och det är även hon som står för regi. Musiken är komponerad av artisten Min Stora Sorg och för scenbilden står Anna Eliasson.

På scen: Stefan Andersson och Sebastian Sporsén

En liten trailer finns här!

Pressen har tyckt så här! Och så här!

Biljetter och mera information hos: