Gråt inga tårar –

Nyskriven musik av Morgan Jönsson!

Kärlek, sorg och komiskt tvära kast är det gott om i Rasmus Lindbergs dansbandsmusikal med pricksäkra porträtt av en samling människor som inte är en bit bättre på att hantera relationer än oss andra! Den nyskrivna musiken av Morgan Jönsson har samma suveräna tonträff som texten, så den stora ensemblen har mycket att bjuda på, både för den som har dansbandsmusik i hjärtat och den som vill få den på hjärnan! Ta chansen/risken!

”Dansbandsmusik handlar, för mig i alla fall, om närhet., om längtan efter närhet!” säger Angelica, en av de många rollfigurerna i Rasmus Lindbergs rappa, roliga, rörande pjäs om livets alla krumsprång, speglade i en mängd möten mellan mycket olika, och mycket lika, människor. Morgan Jönssons helt nyskrivna musik känns väldigt välbekant och ställer följsamt det dråpliga mot det allra allvarligaste och innerlig känsla mot komik. En specifik berättelse om det allmänmänskliga, en ädelmelodram för alla, alldeles oavsett om man älskar dansbandsmusik eller inte.

Medverkande: Anita Forsell, Anja Sundqvist, Caroline Norberg, Johan Söderberg, Jonathan Pettersson, Julia Runesson, Karl-Arne Retzell, Lina Thorell, Lisa Boström, Lovisa Jonasson Dagher, Magnus Draheim, Malin Machnow, Sven Brückmann, Viola Enfeldt, Åke Ericsson.
Föreställningstekniker: Theo Sundqvist, Erik Dahlén, Torben Sundqvist
Manus: Rasmus Lindberg
Musik: Morgan Jönsson
Regi: Torben Sundqvist
Förlag: ATRs förlag

Köp biljett här:

Läs mer om evenemanget!

”Gråt inga tårar” på facebook.

Premiär den 19 maj!