Ljusets hastighet

Detta märkliga år firar vi 50-årsjubiléum och då passar det alldeles särskilt bra att göra det med Rasmus Lindbergs frustande och poetiska skröna om en brokig skara människor som på olika sätt inte riktigt är överens med livet eller ens varandra ibland.
Kärlek, sorg och drastisk humor är det gott om i den rappa texten, gestaltad av många medverkande med mycket spelglädje i en uppsättning som känns väldigt rätt och representativ för Östersunds Teaterverkstad.

Jubiléumsåret till ära har vi bestämt nya biljettpriser:
JOMENVISST! för 160 kr, för alla som tycker att de kan och vill ge det och
JA TACK, GÄRNA! för 100 kr, för alla som tycker att det blir precis lagom.

Vår intima salong har nu färre och coronaspridda sittplatser, där vi placerar de som bor under samma tak tillsammans och ordnar smittoriskminimerad fikaservering i pausen. Vi hoppas på fullsatt på samtliga föreställningar, förstås!

Medverkande: Anders Andersson, Anita Forsell, Anna Ingridsdotter Bäckman, Anna Leithe, Anna Persson, Anja Sundqvist, Camilla Wedfeldt, Greger Bringsaas, Karin Dahlbom, Karl-Arne Retzell, Lisa Boström, Magnus Larsson, Malin Machnow, Margareta Hemmingsson, Sandor Henriksson Andersson, Tova Rosén, Åke Ericsson.
Föreställningstekniker: Torben Sundqvist
Manus: Rasmus Lindberg
Regi, ljus, ljud, bild: Torben Sundqvist
Förlag: ATRs förlag

Boka biljetter!