Medlemsinfo

Uppdaterad 20220824

Inför hösten 2022 har vi skickat en inbjudan till aktiva och till intresserade som stått i kö och ska försöka bereda plats åt alla. Ibland hamnar inbjudan i skräpkorgen, så kolla den och att din mailbox inte är full och att du har registrerat rätt mailadress.

Du som vill köa till nästa gång vi kan öppna för nya deltagare kan skicka ett mail till teaterverkstan@telia.com med fullständiga uppgifter, men helt utan extra text. För omyndiga också kontakttelefon till vårdnadshavare. Följ den här mallen noga men skriv inte ut förklaringarna inom parentes!

Anna (förnamn på den som är intresserad)
Annadotter (efternamn på den som är intresserad)
20040101-9999 (hela personnumret, alla 12 siffrorna)
anna@annadotter.se (mailadress dit ni vill att utskick och

medlemsavgiftsfakturor ska gå)
Annavägen 1 (gata, väg, postlåda eller liknande)
999 99 (postnummer)
Annorstädes (postort)
090-9999999 (telefon, deltagare)
080-8888888 (telefon vårdnadshavare)


Höstens avgift i barn- och ungdomsgrupperna ligger kvar på 600 kr och betalas via faktura som vi skickar ut via Amatörteaterns Riksförbund. Inbetald avgift kan inte återbetalas, oavsett skäl.

Höstens avgift i den producerande vuxenverksamheten ligger kvar på 400 kr, och då förväntas alla bidra till föreningens och lokalernas skötsel och ta ansvar för helheten efter bästa förmåga. Avgiften betalas via faktura som vi skickar ut via Amatörteaterns Riksförbund.  Inbetald avgift kan inte återbetalas, oavsett skäl.


Du som är och vill förbli aktiv: Se alltid till att vi har aktuella uppgifter på namn, personnummer (alla siffror) adress, telefon och e-postadress via mail till teaterverkstan@telia.com! Då finns du med i vårt medlemsregister hos Amatörteaterns Riksförbund, ATR, och får information och faktura på deltagaravgiften ifrån dem. Se upp så att inte fakturan hamnar i din skräpkorg som spam! Vi rapporterar medlemmar hos Ung Teaterscen och till ABF. Samtliga följer bestämmelserna i GDPR. Vi kommer också eventuellt att använda bilder från verksamheten i vår marknadsföring, både online och på annat sätt, så om du inte vill förekomma i de sammanhangen är det bara att säga till!

Vi lever ju fortfarande med Corona, så det är helt symtomfri, mycket handtvätt och handsprit då och då som gäller för alla.