Medlemsinfo

Uppdaterad 20220117

Inför våren 2022 har vi nu skickat en inbjudan till alla aktiva och intresserade som stått i kö.
(Vårens gruppträffar längre ned på sidan.)
Inte fått inbjudan? Kolla skräpkorgen, att er mailbox inte är full och att ni har registrerat rätt mailadress.

Du som vill köa till nästa gång vi kan öppna för nya deltagare kan skicka ett mail till teaterverkstan@telia.com med fullständiga uppgifter, men helt utan extra text. För omyndiga också kontakttelefon till vårdnadshavare. Följ den här mallen men skriv inte ut förklaringarna inom parentes!

Anna Annadotter (namn på den som är intresserad)
20040101-9999 (hela personnumret, alla 12 siffrorna)
Annavägen 1 (gata, väg, postlåda eller liknande)
(
999 99 (postnummer)
Annorstädes (postort)
090 9999999 (telefon, deltagare)
anna@annadotter.se (mailadress dit ni vill att utskick och
medlemsavgiftsfakturor ska gå)
080 8888888 (telefon vårdnadshavare)

Vi strävar efter att ha samtliga grupper inom barn- och ungdomsverksamheten ska kunna träffas på riktigt och tar hänsyn till corona enligt aktuella lagar, rekommendationer och folkhälsomyndighetens gällande ”föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19″.
Helt symtomfri, mycket handtvätt, handsprit då och då samt så bra avstånd som möjligt gäller för alla. Vi anpassar oss fortlöpande efter situationen och lägger upp information om läget både på facebook och här på hemsidan.

Den som vill kan prenumerera på vårt nyhetsbrev: http://teaterverkstan.nu/nyhetsbrev/.


Du som är och vill förbli aktiv: Se alltid till att vi har aktuella uppgifter på namn, personnummer (alla siffror) adress, telefon och e-postadress via mail till teaterverkstan@telia.com! Då finns du med i vårt medlemsregister hos Amatörteaterns Riksförbund, ATR, och får information och faktura på deltagaravgiften ifrån dem. Se upp så att inte fakturan hamnar i din skräpkorg som spam! Vi rapporterar medlemmar hos Ung Teaterscen och till ABF. Samtliga följer bestämmelserna i GDPR. Vi kommer också eventuellt att använda bilder från verksamheten i vår marknadsföring, både online och på annat sätt, så om du inte vill förekomma i de sammanhangen är det bara att säga till!


Vårens avgift i barn- och ungdomsgrupperna ligger kvar på 600 kr och betalas via faktura som vi skickar ut via Amatörteaterns Riksförbund. Inbetald avgift kan inte återbetalas, oavsett skäl.

Teatertimmen på måndagar har sin första träff den 17 januari, uppehåll för sportlov v.10 och påsklov v.16, sista gången innan sommaren den 30 maj.

Onsdagsgrupperna har sina första träffar den 19 januari, uppehåll för sportlov v.10 och påsklov v.16, sista gången innan sommaren den 8 juni.


Vårens avgift i den producerande vuxenverksamheten ligger kvar på 400 kr. Avgiften betalas via faktura som vi skickar ut via Amatörteaterns Riksförbund.  Inbetald avgift kan inte återbetalas, oavsett skäl.