Medlemsinfo

Uppdaterad 20210309

Vi har allt som är möjligt igång nu, men kan tyvärr inte säga när vi kan öppna för nya deltagare!

Nu i början av mars har vi samtliga grupper inom barn- och ungdomsverksamheten igång. Vi tar all hänsyn till corona enligt aktuella lagar, rekommendationer och folkhälsomyndighetens nu gällande ”föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19, men vi kan tyvärr inte säga när det är möjligt att ta emot nya deltagare.
Mycket handtvätt och så bra avstånd som möjligt gäller för alla, men vår vuxenverksamhet ses nästan enbart digitalt. Ibland spelar vi med mycket få deltagare in korta teaterklipp som läggs ut på vår hemsida och på facebook. På plats har vi hållit en grundkurs i ljusteknik. Vi anpassar oss fortlöpande efter situationen så gott vi kan och vi ser mycket fram emot när vi kan välkomna nya!

Vi kan inte hantera intresseanmälningar, men information om eventuella lediga platser i grupperna lägger vi upp både på facebook och här på hemsidan samt i vårt nyhetsbrev, som det bara är att prenumerera på för den som vill: http://teaterverkstan.nu/nyhetsbrev/.


Du som är och vill förbli aktiv: Se alltid till att vi har aktuella uppgifter på namn, personnummer (alla siffror) adress, telefon och e-postadress via mail till teaterverkstan@telia.com! Då finns du med i vårt medlemsregister hos Amatörteaterns Riksförbund, ATR, och får information och faktura på deltagaravgiften ifrån dem. Se upp så att inte fakturan hamnar i din skräpkorg som spam! Vi rapporterar medlemmar hos Ung Teaterscen och till ABF. Samtliga följer bestämmelserna i GDPR. Vi kommer också eventuellt att använda bilder från verksamheten i vår marknadsföring, både online och på annat sätt, så om du inte vill förekomma i de sammanhangen är det bara att säga till!


Våren avgift i den barn- och ungdomsverksamhet vi kan genomföra på plats är 600 kr och betalas via faktura som Amatörteaterns Riksförbund skickar ut. Inbetald avgift kan inte återbetalas, oavsett skäl.


För vårens vuxenverksamhet gäller detta om vi inte aviserar några ändringar :

Vi planerar och producerar teaterinspirerade inslag digitalt, enstaka kurser med mycket begränsat antal deltagare håller vi på plats. I övrigt håller vi tummarna för en gynnsam utveckling.
Den som inte har möjlighet att delta på något meningsfullt sätt men ändå vill kvarstå som medlem kan betala 100 kr, som då täcker vår kostnad för medlemsregistret med mailfunktioner, annars är vårens avgift i vuxen-verksamheten 400 kr för den som har möjlighet och vill stödja föreningen. Avgiften betalas via faktura som Amatörteaterns Riksförbund skickar ut.  Inbetald avgift kan inte återbetalas, oavsett skäl.